Steun ons

Houdt u van oude muziek en vindt u het belangrijk om talent te steunen? Zit u graag op de beste plaats en wilt u graag met korting naar onze concerten? Word dan Vriend van de Oude Muziek.

Jaarlijks bezoeken ruim 75.000 liefhebbers onze meer dan 250 concerten in het Festival Oude Muziek en het Seizoen Oude Muziek. Zonder financiële steun kunnen wij dit werk echter niet doen. Daarom vragen wij u bij te dragen aan de instandhouding van de oudemuziekcultuur in Nederland.

Steun de Organisatie Oude Muziek en steun de oude muziek zelf

Als Vriend draagt u eraan bij om oude muziek voor uzelf en de volgende generaties levend te houden. Natuurlijk steunt u met uw donatie de Organisatie Oude Muziek, maar ook geniet u van een aantal privileges. Zo heeft u een voorsprong bij het bestellen van festivalkaarten en ontvangt u vier keer per jaar het Tijdschrift Oude Muziek. Voor € 40 bent u al Vriend, maar er zijn meer mogelijkheden om ons te steunen. U kunt uw gift bijvoorbeeld ook vastleggen in een notariële of onderhandse akte of in uw testament.

Alle voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet. Meer over de tarieven of direct aanmelden.

Oude Muziek op Youtube

Het Youtube-kanaal van het Festival Oude Muziek Utrecht met filmpjes en concertregistraties.

Festival Oude Muziek Utrecht

Tien festivaldagen, 185 concerten, 50 locaties, meer dan 1.000 musici, ruim 25 klavecimbels en orgels: van 23 augustus tot en met 1 september is het weer feest in Utrecht tijdens het Festival Oude Muziek.

Seizoen Oude Muziek 13/14

Meer dan 100 concerten op bijzondere locaties in Nederland, Belgie en Duitsland. Het Seizoen Oude Muziek biedt u tussen oktober 2013 en mei 2014 de mooiste muziek uit middeleeuwen, renaissance en barok.
Wanneer u minstens vier concerten bestelt, krijgt u 15% korting!